Zengtangle 2 ?

Geen idee hoe ik dit nu moet gaan noemen, ik houd het maar op zentangle 2 toch? Ik heb zelfs de spirograph weer opgediept. Wel moeilijk want deze werkt met magneten en als je een los vel papier hebt gaat dat toch makkelijker. Dus met een bladzijde die vastzit is het wat moeilijker. Vroeger had ik er als kind ook eentje en die moest je met speldjes vastprikken. 
De rest heb ik getekend. En ik heb een paar stempels van hero arts gebruikt.
De schaduwen heb ik met Derwent potloden aangebracht en vervaagd met solvent.. 
Ik heb echt niet gekeken hoe ik schaduw aan moest brengen gewoon zoals ik hem mooi vind.
Heerlijk van die programma's op tv waar je alleen met geluid al voldoende weet en geen beeld nodig hebt.

Wil je hem groter wilt zien, klik dan op de foto.

Reacties

Gery zei…
Jouw werkstuk ziet er gaaf uit.
Ja, ik zie inderdaad de spirograph rondjes! Leuk en ook slim als hulpje te gebruiken of als uitgangspunt.
Het ziet er wel superingewikkeld uit dat zentanglen, maar ja, ik heb me er dan ook nog nooit zo in verdiept en doe graag alles uit de hand en op het oog.
Groetjes Gery
Devlin zei…
Leuk!
Ik had vroeger ook zo eentje die je met speldjes vast moest prikken. Maar dat zal tegenwoordig wel niet meer moegn, want ojee je (kind) zou je (zich) er maar aan prikken, kan niet hoor. ;)
Maar leuk hoe je zoiets weer een tweede leven kunt geven.
Jeany zei…
Geweldig!!! Ik wist zelfs ;) wat dat spiroding was wat je benoemd, jeetje dat heb ik ook nog eens gehad, bestaan die dingen nog? Super mooi, ik heb je andere blogs ook al bekeken, leuke ideeen heb je bij je opruimvoorbeelden. En die uitdagingen van AS kom ik op terug, ben ook een AS fan ;)) dankjewel voor je bezoek en ik blojf hier ook terug komen, bevalt me goed ;))
Gea zei…
Wauw, prachtig! Het lijkt wel een schilderij, het geheel is mooi in balans.
Groetjes Gea
i love the circles and the overall design! have a happy friday!
Marjanne zei…
wat mooi! ik heb vroeger ook zo'n spirograaf gehad, leuk vond ik altijd, het is inderdaad iets wat je kan doen met de tv aan? wie weet waag ik me er nog eens aan...
Gerrina zei…
Wat is dit mooi geworden! En een spirograaf...daar was ik nooit op gekomen om te gebruiken. Ergens moet mijn dochter nog iets hebben wat er op lijkt; kijken of ik het eens kan lenen? Bedankt voor je leuke reactie en dat je volger bent geworden! Alvast een fijn, en wie weet creatief, weekend! Groetjes, Gerrina
Marianne zei…
Ja ik heb vroeger ook uren doorgebracht met de spirograaf (die met de speldjes), maar ik vind dat jij er nu wel iets heel artistieks mee hebt gemaakt. Blijft mooi dat zwart-wit.
Groetjes,
Marianne
Kimminita zei…
Geweldig mooi resultaat!
Bea zei…
oh die had ik vroeger ook!!
Ik had rode oortjes van de inspanning toen ik er mee aan de gang ging! Hahah.Dit is Prachtig!
Helaas heb ik het niet meer!
gr. Bea.

Populaire posts