25 jaar in het vak jubileum candy
Dit bericht blijft voorlopig bovenaan staan voor nieuwere berichten even doorscrollen naar beneden.17 december aanstaande zit Agitte al 25 jaar in het hobbygebeuren. Het is begonnen met workshops aan de keukentafel. Op dat moment was textielverven een hit. Toen kwam zij in aanraking met fimo-klei en heeft heel wat boetiekjes voorzien van sieraden. Dat was een creatieve strijd want ieder stuk moest uniek zijn.
Vanuit de fimo-klei is zij de poppenhuiswereld ingerold, waar zij 16 jaar in actief is geweest. De lijst van dingen die zij daarvoor heeft gemaakt zal ik jullie besparen. Soms heeft zij wel eens spijt dat ze hier niets van op een foto heeft staan, want ondertussen is er in haar huis niets meer terug te vinden van alle dingen die ze heeft gemaakt. Zoals jullie weten is zij nogal van het opruimen.
Laatst zat zij met Diny in de auto door te nemen wat ze zoal gedaan hadden en ze lagen allebei in een deuk van de herkenningspunten. Breien, haken, borduren, schildertechnieken, gips/beton gieten, poppen/beren maken, kartonnage, quilten, 3d knippen. Ik durf gerust te zeggen (en dat doe ik niet gauw) dat zij dit hier in Brabant geïntroduceerd heeft, iedere Anton Pieck-plaat heeft zij wel in haar handen gehad. Zij heeft het 3d knippen destijds in Enschede van een Italiaans mannetje geleerd .
Nu sla ik een heel stuk over anders wordt het verhaal erg lang en saai. Haar laatste activiteiten in het hobbywereldje zijn het scrappen en stempelen, waar ze nu nog steeds druk mee bezig is. Al jaren roept zij: "als ik er 25 jaar op heb zitten stop ik definitief en ga ik echt een hobby beginnen voor mijzelf". Ben bang dat dit haar niet echt lukt.
Waar wil ik nu naar toe.....zo'n mijlpaal is een klein feestje waard met uiteraard cadeautjes en die deelt zij dus uit. Zij heeft een candy voor jullie samengesteld met een keur aan spullen die ze in de afgelopen 25 jaar gebruikt heeft. Wat moeten jullie hier voor doen? Wordt volger van haar beide blogs, Creagitje en Creagitjes Storage Blog.  Ben je dit al dan mag je natuurlijk ook gewoon meedoen. Zet een leuke reactie op Creagitje, plaats de candy op je eigen blog en vul mister Linky in
Jullie hebben tijd tot 31 december 2010 om te reageren.
Succes!!
Agitte hoopt op veel creatieve volgers uit iedere hoek van hobbyland.

Hierbij verklaar ik, Dorathé, verantwoordelijk te zijn voor de gehele bovenstaande tekst van dit bericht.


Nou het is een heel verhaal geworden, bedankt Dorathé. Ik had dus echt geen idee hoe ik het nu eens op het blog zou zetten. Jullie snappen waarschijnlijk dat na het schrijven van dit stukje Dorathé en zoonlief enigszins in een deuk lagen . Nou hier volgt dus de opsomming wat je in de candy terug kan vinden, want het is nogal wat en een beetje duidelijke foto lukte me niet echt.

Ik hoop dat mijn cadeau van jullie is dat jullie trouwe volgers gaan worden. Op 1 januari trekken we de winnaar dus dan heb je nog heel wat koude maanden voor de boeg waarin je je niet hoeft te vervelen als je deze candy wint. 
Vergeten jullie niet als je een reactie achterlaat om mister linky ook in te vullen anders wordt het voor ons zo'n gezoek.

Fijne dag verder Agitte

Reacties

*Ellen* zei…
whow 25 jaar dat is me een tijd, en heerlijk toch al die verschillende hobby's van vervlogen tijden, Agitte meid van harte gefeliciteerd ermee
groetjes ellen
Erna zei…
Zo dat is al ff een tijdje 25 jaar gefeliciteerd hoor.
En leuk om te lezen dat je ook zoveel gedaan hebt ik heb namelijk ook zo'n tik en heb inmiddels ook al heel wat gedaan op hobby gebied.
En ja iedere keer weer alles opnieuw opruimen ook weer een hele kunst he.
Ik hoop jullie snel weer is te zien

Groetjes Erna
Diny Sprakel zei…
Hoi Agitte, het staat er geweldig op. Proficiat met 25 jaar, maar stoppen daar hebben we het niet over. Ik heb je nog hard nodig voor de promotie van de Copic's op de Artsy manier.
groet Diny
Maria zei…
Wat een tijd gefeliciteerd!
Erg leuk jouw creatieve levensgeschiedis te lezen.
Afgelopen zondag was ik bij mijn moeder op bezoek en zag bij haar in de secretaire 3 beertjes van fimoklei op een rijtje zitten, die ik ooit heb gemaakt. Nu kun je bij mijn thuis ook niets meer van fimo vinden. Grappig dit bij jou ook te lezen.
Groetjes, Maria
Ginette Bos zei…
Ongeloofelijk, 25 jaar.
Moet eerlijk zeggen,dan gaat de tijd ook wel snel,met al die leuke hobbies.

De dagen zijn zo gevuld.

OP naar de volgende 25!!!!!
Willie zei…
Hallo Agitte,
Van Harte met je jubileum!!!
Hopelijk gaan wij nog veel werk van je zien!

Groetjes Willie
Anoniem zei…
Gefeliciteerd met je jubileum!!
Leuk zeg dat je allerlei verschillende dingen hebt gedaan:)
Groetjes Miranda
jeetje Agitte, Wat een tijd in het vak zeg. Gefeliciteerd met dit jubileum. Veel van wat je gedaan hebt herken ik mezelf in hoor.... het voordeel van een scheiding en verhuizen naar een kleinere woonruimte is dat je af en toe van dingen afstand moet doen.. LOL
Ik hoop dat je nog vele jaren in het vak mag blijven en dat je ons nog mag voorzien van vele inspirerende werken en workshops.
Lief groetje
Marion
Hallo Agitte,

Wat was je jong toen je begon; 5 jaar (slijm, slijm) ? Creativiteit houd je dus jong.
Alle gekheid op een stokje, alvast gefeliciteerd. Persoonlijk zou ik het jammer vinden als je je terug zou trekken, nu ik je net heb leren kennen.

Groetjes, Linda
Jolara zei…
Gefeliciteerd, wat een tijd zeg... maar kan me indenken dat het 25 gave jaren zijn geweest en dat je nog lang door gaat. Het hobbyen is zooooo leuk ! Liefs Joyce
Yvonne zei…
Gefeliciteerd Agitte wat een tijd alweer 25 jaar!Super ga maar gewoon lekker door met al je mooie dingen maken en de goede tips die je ons geeft.
Dan houden wij het ook met gemak 25 jaar vol.Groetjes yvon
Sieta zei…
Hoi Agitte, 25 jaar ja dat is al heeeeel lang. Maar de jaren vliegen ook om. En ik lees dat jij al verschillende hobby's hebt uitgeoefend, net zoals vele hobbyisten onder ons.
Dat is zo leuk ook aan een hobby, als er weer een nieuwe is gaan we toch die ook uitproberen?
Nou ik hoop dat je nog een poosje doorgaat, zodat wij nog een poosje kunnen genieten van al je mooie werkjes.
Groetjes Sieta
Annie Fransen zei…
Agitte van harte gefeliciteerd met je 25 jaar maar stoppen dan doen we toch maar niet daar is het vak veel te leuk voor. groetjes Annie
Inge Groot zei…
Nooit geweten dat jij ook aan de textielverf hebt gezeten, leuk! Gefelciciteerd Agitte met je 25 jarige jubileum, op naar de volgende 25 zou ik zo zeggen:-D

Groetjes, Inge xx
Marjolein zei…
Wow 25 jaar in het hobbyvak. Dat haal ik nog lang niet, maar ik herken wel het beeld van heel veel verschillende creatieve dingen doen. Daarom vind ik deze candy ook zo super. Bedankt voor de kans om dit te winnen!

Groetjes, Marjolein
Annes Art zei…
Agitte Proficiat hé!!
Yvette zei…
Gefelciciteerd Agitte met je 25 jarige jubileum!
Das een hele poos: 25 jaar. Proficiat meis! Vooral niet stoppen hoor, zonder zo'n inspirerende kanjer willen we niet. Groetjes, Yolanda.
Inge Kolstee zei…
Hoi Agitte, proficiat met dit jubileum. Ik ken je nog uit de poppenhuistijd. Toch jammer dat je daar niks van bewaard hebt! En geweldig om zo te lezen wat je allemaal gedaan hebt. Dorathé heeft een mooi stukje geschreven! En ik hoop je nog vaak tegen te komen overal.

Groetjes, Inge
sorry... in de vorige reacatie stond een foutje!!

Gefeliciteerd met je jubileum. 25 jaar freubelen, da's al een hele tijd. Leuk om te lezen wat je allemaal hebt gedaan. Nog vele creatieve jaren toegewenst. bedankt voor alle tips!
groetjes Willy
Saskia zei…
Alvast gefeliciteerd!
Brenda zei…
Hoi Agitte,
25 jaar in het vak, dat is nogal wat. als je eenmaal besmet bent met het hobbyvirus kom je er ook niet snel meer af. proficiat met je jubileum. groet Brenda
Unknown zei…
Hallo Agitte, alvast proficiat, 25 jaar is inderdaad een 'feestje' waard. Je lijstje van creatieve hobbies is idd. wel herkenbaar en vertoont redelijk wat overeenkomsten met de mijne. Voeg er nog Indonesisch batikken aan toe en hij is wel ong. compleet. Ik probeerde vanavond volger te worden van jouw blogs maar het wil niet lukken. Ga het morgen weer proberen.
Groeten, Frea
Unknown zei…
Zo dat is dan een hele tijd maar het is natuurlijk ook leuk werk en dat verveeld nooit. Ik doe graag mee met jullie candy en zal hem op mijn blog plaatsen.

Groetjes Scrapfanaat Peter
Nicoleke zei…
25 jaar ! Onze hobby is schelp, oester en parel tegelijk !!!

Proficiat !
Annelies zei…
Proficiat met dit jubileum! Het zou nogal wat zijn, moest je alle creaties van 25 jaar samen kunnen zien. Groetjes uit België, Annelies
Yolanda zei…
Wat een mooi jubileum, 25 jaar! Gefeliciteerd!
En dat er toch nog maar veel jaren volgen.

Groetjes
Yolanda.
jolande zei…
Jeetje 25 jaar...time flies when you have fun!!!!
Gefeliciteerd en op naar de volgende 25

Groetjes Jlande
Anoniem zei…
ruckiscashill

[url=http://healthplusrx.com/nitrix-reviews]nitrix reviews[/url] creebracidite
Soep zei…
zo meis ,25 jaar
waar blijft de tijd hahaa
Maar leuk toch?
hartelijk gefeliciteerd en nog 25 jaar erbij
Gr,ans
Tinie zei…
Hoi Agitte, gefeliciteerd, al 25 jaar in het vak!!! Succes en groetjes Tinie
Annelies zei…
Hallo Agitte,

Wat leuk zeg 25 jaar in het vak.
Dan ben je wel heel creatief zeg.
Maar je maakt ook mooie dingen.
Veel succes verder.

Groetjes Annelies
Evy G zei…
Wauw 25 jaar al! Ik ben er zelf nog maar 27 ;-) Ik hoop dat ik deze candy win, dan heb ik inderdaad iets om me mee bezig te houden in de winter... Wat zou ik anders doen :-)?

groetjes, evy
scrappingann zei…
Whow, 25 jaar, ik ben nog maar 2 jaar bezig maar hoop het ook nog te halen.
Ik ben volger geworden van beide blogs en de candy op mijn Blog geplaatst.
Ik doe dan ook graag mee met de verloting.

Groetjes,
Scrappingann
Wiebine zei…
Allereerst wil ik je van harte feliciteren met die 25 jaar ! dat is zeker een lange tijd, maar als je het leuk vind om te doen vliegt de tijd. Ik keek altijd al op je blog, maar ben nu toch ook maar volger geworden. Zo'n kadootje, daar wil je toch wel wat voor doen toch ?
groetjes,
Wiebine
Tinie zei…
Hoi Agitte, 25 jaar.........oud he? Maar ik hoop nog veel van je te leren!!!

Groetjes Tinie
25 jaar !! Wow , dat is fantastisch. En dan nog trakteren met zo'n supercandy ? Ik waag m'n kans. Groetjes, martina
x
Marilu zei…
Hallo Agitte,

Gefeliciteerd met je jubileum!!
Marianne zei…
Proficiat met je 25 jarig hobby-jubileum. Het leek wel of ik mijn eigen biografie aan het lezen was LOL. Ik ben ook via tekenen, schilderen, beelden- en berenmaken, nu ook aan het stempelen en kaarten aan het maken, dus ik vind het allemaal erg leuk om te volgen wat je maakt. En misschien heb ik het geluk om je hobbypakketje te winnen. Ik zet de candy op mijn blog en ben imiddels ook volger van allebei je blogs geworden. Kan nog wel wat ideeën opdoen om hier eens wat netjes op te ruimen.
Fijne zondag en hobby ze!!
Groetjes,
Marianne
Cynthia zei…
Gefeliciteerd met je 25-jarige jubileum! Op naar de volgende 25 jaar.

Groetjes,

Cynthia
Samira zei…
Gefeliciteerd met je jubileum !!!

Leuk om te zien welke hobby's je zoal hebt gehad... veel herkenbare
dingen voor me.

Op naar het volgende jubileum !
Groetjes Samira
Marijke zei…
Al 25 jaar, gefeliciteerd. Leuk al die verschillende hobby's heb er zelf ook al een aantal gedaan in het verleden.Hoop dat er nog veel hobby jaren bij komen.
Groetjes van Marijke en Chantal
Tinie zei…
Agitte bedankt voor je reactie op mijn eigen blog LOL en nogmaals dank voor het maken daarvan, ik ben er super blij mee (worden we ooit volwassen>)

Groetjes Tinie
Anoniem zei…
Gefeliciteerd met je 25 jarig jubileum. Hiep Hiep Hoera!!

Wat een geweldig blog is dit. Ik heb erg genoten van de filmpjes. Dank je wel.

groetjes,
Nathalie
Nathalie zei…
Zag dat ik wat was vergeten in te vullen. Anoniem staat zo raar.

groetjes,
Nathalie
Gea zei…
Hoi,
Nou, ik doe ook mee!
Net ook even je andere blog bekeken, (vol met tips!handig!), ben meteen volger geworden.
Gefeliciteerd met je 25 crea-jaar en groeten van een startend blogger,
Gea
Ellie Knol zei…
Ik ben eerlijk gezegd verbaasd dat ik "officieel" nog geen volger van je was! Ik volgde je wel degelijk!

25 Jaar! Mooie tijd, maar niet om te stoppen lijkt me, we hebben toch de mooiste hobby van de wereld?!
Ha Agitte,
Wat een leuk stukje. Dit wist ik helemaal niet van je. Van harte gefeliciteerd!
Je hebt mij in ieder geval een fantastische hobby bezorgd.Ook ik ben begonnen met breien, haken, borduren, 3 D en nu...?? Ik ben begonnen met Quilten, heb mijn borduurwerk weer opgepakt en ben opnieuw begonnen. Ik naai weer voor mijn kleindochters. Brei truien. Zo zie je maar. De geschiedenis herhaalt zich.
Wat zal JIJ het druk krijgen.
veel liefs,
Ineke van den Akker
Marjo zei…
25 jaar in het vak! Gefeliciteerd.!Geinig om te lezen dat je zoveel verschillende dingen hebt gedaan. Groetjes Marjo
BETTY zei…
Gefeliciteerd Agitte,

gewoon rustig doorgaan en zelf genieten en anderen laten genieten van al je leuke dingen .
Op naar de volgende 25 .
Joke de Wit zei…
25 jaar dan heb ik nog 24 jaar te gaan maar dat is geen straf denk ik. Agitte hartelijk Gefeliciteerd met je jubileum. Groetjes Joke
Anette zei…
Beste Agitte,
Alvast van harte gefeliciteerd met je 25 jarig jubileum. Wat een pracht verhaal staat er op je blog. Heel herkenbaar. In al die jaren dat ikzelf freubel is er ook al het één en ander aan hobbies voorbij gekomen. Maar ik heb wel een vraag aan je hoor: Stel je het onmogelijke voor en je gaat echt stoppen....welke hobby ga je dan voor jezelf doen??;o)
Groetjes,
Anette
Agus zei…
Congratulation in you anniversary!! thank so much for the chance to win this marvelous giveaway!!
Larisa zei…
Hello Agitte!! Happy Anniversary!!
Very nice candy!!! I linked it on sidebar
http://larisa-raznosti.blogspot.com/
I am a follower. Thanks for the chance to win))
Hugs. Larisa. xxx
Ellen zei…
Via via ben ik op je blog terechtgekomen: wat een mooie tijd heb jij achter de rug. Op naar de volgende 25 jaar! Je blog met opbergideeën vind ik helemaal super. Ik heb nog niet zo veel spullen, maar wat wordt het snel een 'zooitje', dus wat handigheidjes in het opruimen zijn aan mij wel besteed.
groetjes, Ellen Bakker
Toevallig kom ik op je blog terecht,,
Gefeliciteerd met je 25 jarig jubuleum in het knutselvak,
Van die ervaring kan ik heeel veel leren en ben direct je vogler geworden,
En dan ook nog zo'n mooi candy verloten,ik doe mee,
Een heel fijn kerstfeest en een gelukkig maar vooral een gezond 2011.
gr michaela
Justine zei…
Wow, al 25 jaar!
Proficet!
Het ziet er een hele gave candy uit!
Dus zal ik,zeker eens een gokje wagen.
Hopelijk doe je nog zeker 25 jaar erbij!
Groetjes Justine
Colien zei…
Via je You-Tube filmpjes kwam ik op je blog. Proficiat met je 25-jarig fröbeljubileum! Heerlijk als je zo creatief bent en dan rol je van de ene hobby in de andere. Kan er over meepraten :) Leuk dat je deze candy ter beschikking stelt. Ik doe graag een poging om dit fantastische pakket te winnen. Op naar een creatief 2011!
grtz.Colien
Agnieszka C. zei…
Hi!
I, from Poland.
25 years! vov!!! groetjes!
Pozdrawiam, Agnieszka
Anoniem zei…
hoi agitte

zou je me van misterlinky af willen halen??

groetjess jurian
nurika zei…
С Новым годом! Неиссякаемого творчества в новом году! Хочу поучаствовать в розыгрыше.
Wow!! It's a sweet and cute candy, congrats of your 25 years :)
Thanks for the chance to win, and have a Happy New Year!
Стю zei…
Hello! I'd like to take part in your great candy!
http://nastitascrap.blogspot.com/
Thank you!

Populaire posts