Project Life

Ik ben begonnen met Project Life van Becky Higgins, ben je benieuwd wat het inhoudt? ga dan even op deze Site kijken. Ik ben wel wat later begonnen want het is uiteraard de bedoeling dat je het voor een heel jaar maakt maar ik kan de afgelopen weken wel even inhalen.

Zoonlief is voor mij aan het knutselen geweest en heeft journaling kaartjes gemaakt.
Wil je ze ook hebben klik hier en je krijgt ze in een zipbestand zodat je ze eraf kan halen voor eigen gebruik. Het is een bestandje met kaartjes voor de hele week.

Ik vind ze in ieder geval heel leuk en ik hoop dat hij zo lief is er nog meer voor mij te maken, ik heb ideetjes zat alleen ben ik geen ster met photoshop helaas.
Ik zou het natuurlijk wel leuk vinden als je ze gebruikt dat je even een berichtje hier achterlaat.

Even 2 voorbeeldjes om te laten zien dat ze er voor iedere dag iets anders uit ziet.

Reacties

Hi Agitte,
Dank je voor je lieve berichtje op mijn blog. Eerlijk gezegd heb ik nog steeds niets gezien en gelezen. Ik heb de ARTSpecially nog niet ontvangen. Mijn man komt net terug van de post en ik zie hem al knikken. EINDELIJk nu kan ik zelf kijken..... En Argitte wat een pracht artikel hebben jullie er van gemaakt. Dank je wel. Ik ga nu helemaal volop genieten en het AS magazine natuurlijk goed bekijken en lezen. Fijn dat je de kaarten in het echt nog mooier vindt. Ook je blog nog even verder bekijken en kom natuurlijk terug.
lieve groetjes Marja
Tinie zei…
Ik wacht in spanning af wat je nog meer laat zien:) Dit ziet er al super mooi uit!!!

Groetjes Tinie
Miranda zei…
Super leuk zijn ze zeg!!! Dank je wel voor het delen, ik ga ze ook eens gebruiken!

Fijne dag!
Unknown zei…
Dat gaat weer een heel fraai boekwerk worden, ziet er top uit al!
Jeany zei…
Jeetje wat een werk agitte, weet waar je aan begint ;)) maar wel zo spannend voor ons om mee te kijken. Groetjes.
Pips zei…
Super leuk voor de planning voor de kids , maar als ik op de link druk kom ik niet meer bij het bestand zou u mijn kunnen helpen
Mvg pips

Populaire posts