De week van.....

Maandag

Onze zonen willen nog wel eens een potje pokeren en daar hebben ze een prachtig bord voor. Nu is dat bord rond en onze tafel langwerpig. Om daar nu een tafel voor te gaan kopen vonden wij nogal onzin.
Vrienden van ons hadden nog een oude eethoek staan die we wel mochten hebben, daar paste precies het pokerbord op. Maar ik ben dan weer zo'n muts dat het weer aangepast moet worden aan het sfeertje van het pokeren. Zoonlief aan het schilderen gezet en ik heb de zittingen bekleed. Manlief kwam maandagmiddag met de vraag "kan er vanavond 1 stoel af zijn ?" De ex eigenaar van de tafel kwam dus hij vond het wel leuk om iets te laten zien. Dus ik heb de stofzuiger maar gelaten voor wat het was en als een idioot de stoelen bekleed. Want eentje vond ik zo zielig.Dinsdag

Vandaag het HH werk maar afgemaakt wat ik gisteren heb laten liggen, nee ik kruip niet in het zonnetje mag niet met mijn antiallergie medicijnen (prachtig excuus toch voor iemand die al een hekel heeft aan zonnebaden:). Ik kan er echt het geduld niet voor opbrengen, als ik het wel eens probeer zit ik te bedenken wat ik in deze tijd nog allemaal had kunnen doen (nee ik heb echt geen ADHD er zit gewoon te weinig tijd in een dag). Gelukkig moet ik nog een beetje wennen een de zomertijd, normaal ben ik er om 7.00 uit dus nu om 6.00 uur :-) gaap.
Gisterenmiddag ben ik weer met de liquitex aan de gang geweest, dit keer heb ik me laten inspireren door de blauw paarse plekken die ik op mijn bovenbenen heb van het krabben. (toch wel fijn dat je door dit soort dingen inspiratie kan krijgen).De kaart is met 1 kleur gemaakt, daarnaast heb ik Gesso en opaque white gebruikt.

Woensdag

Vandaag mag ik bekend maken dat mijn boekje stempelen stap-voor-stap weer uitgebracht gaat worden.
Dit boekje was al behoorlijk snel uitverkocht en er bleef nog steeds vraag naar, nu is het straks op het ARTSpecially event weer te koop en dan krijg je er een stempel bij. Angela vroeg mij die zelf te ontwerpen maar een tekentalent bezit ik niet helaas. Ik heb een opzetje gemaakt en Miranda Degenaars heeft daar een prachtige tekening van gemaakt, bedankt Miranda. Daar ga ik vandaag mee aan de slag. (dit krijgen jullie helaas niet te zien want dan is de verrassing weg). Naast deze herdruk komt er ook een nieuw boekje uit van Miranda en Eefke, allebei met een stempel speciaal voor het Event. Ik ben bij de fotografie geweest en ik kan wel zeggen dit worden weer aanwinsten voor de stempelliefhebber.


Fijne week verder, groetjes Agitte

Reacties

Tinie zei…
Je zonen mogen wel super trots op je zijn!! Ziet er echt gaaf uit!

En je creatie is ook weer helemaal top!! Ben wel een beetje nieuwsgierig welke stempel het wordt:)

Groetjes Tinie
Hallo Agitte,

WAUW, wauw..wauw...amai, die eettafel is knap geworden ség!!!

En de rest natuurlijk van je werk ook :-)

Groetjes, Jaimie
Marjanne zei…
Ja dat pokeren is helemaal in he, mijn kinderen doen het ook maar die hebben niet zo'n mooie tafel van hun moeder gekregen! Fantastsch! Je kaart ook en wat leuk een herdruk van je boekje!!
nou agitte, je hebt er samen met je zonen een prachtige pokertafel van gemaakt.


groetjes karin
*Ellen* zei…
whow wat een gave pokertafel, wat een stel trotse mannen zul jij nu hebben, en prachtig is je originele kaartje, verder heb ik weer genoten van je leuke verhaal
Unknown zei…
Het is dat wij geen poker spelen (behalve dan die van het andere soort, maar ja, dat is niet zo geschikt voor die nieuwe tafel van jullie ha ha ha!). Gave bekleding zeg! En je kaart vind ik geweldig, als je benen er zo uit zien mag jij zo van de zomer de straat op hoor!!
Marian zei…
Leuke kaart! En wat spannend met al die boekjes en al die nieuwe stempels, ik ben erg benieuwd!

groetjes marian en tis een keileuke tafel en stoelen geworden.
Schat.... ik kreeg zo'n grote smile op mijn gezicht van deze post. (Nee ik lach je niet uit om je blauwe plekken... voel juist met je mee... )
Maar je tomeloze energie stuitert er gewoon van af... en dat is zo heerlijk om te lezen.
Geweldige tafel en die stoelen zijn waanzinnig gaaf!!!! Knap hoor!
Lieve groetjes
Marion

Populaire posts