En de winnaar is ???

Als eerste wil ik Copic bedanken voor de prachtige Candy, als tweede wil ik jullie allemaal bedanken voor de leuke reacties en dat jullie volger zijn geworden. Ik hoop natuurlijk dat jullie allemaal regelmatig terug komen op mijn blog.

Ik heb jullie behoorlijk in spanning gelaten en dat heeft enige uitleg nodig, voordat ik de winnaar van de Candy bekend maak. Dus nog even de spanning opbouwen. Ik heb vrij onverwacht 4 dagen de schilder over de vloer gehad dus het was hier een lekkere troep. Op zich vind ik dat totaal geen probleem want daarna mag ik weer lekker ruimen. Nu sloeg bij ons de aardlek eruit en onze schilder dacht dat hij dat had gedaan. Omdat het hier al een groot gedeelte bouwvak is was er net voor het weekend natuurlijk niemand te vinden die dit euvel op zou kunnen lossen. Gemiddeld per dag ging de aardlek er een keer of 15 uit, uiteraard ook s'nachts en als die er bij ons uitslaat gaat ook gelijk het alarm af. Dus jullie kunnen je misschien wel indenken wat ik er na 3 dagen af en toe uitgooide, dit hield dus ook in, geen internet. Mensen hoe zag het leven er eigenlijk uit voordat er internet was:-). Mijn computer heeft nog steeds kuren maar ik zit nu op de iPad van mijn zoon, leuk leuk leuk hij is net met vakantie dus hij is 2 weekjes voor mij. De storing is weer gemaakt, ik kon de elektriciƫn vanmorgen wel zoenen maar heb dit toch maar gelaten vanwege zijn leeftijd, het zou jammer zijn als de knul daar een levenslang trauma van over zou houden.

Nu de prijswinnaar trrrrrrrrrrrrrrrr (tromgeroffel)

Here are your random numbers:
8 
Timestamp: 2010-08-03 20:40:45 UTC

Marianne Schut hartelijk gefeliciteerd met je prijs de acht refills, ik hoop dat je er veel plezier mee zult beleven voor inspiratie kun je uiteraard even bij mijn oude berichten gaan kijken.
Stuur je me even je adresgegevens. 
Oh ja de winnaars van vorige week krijgen hun prijs ook van de week binnen, ik moet alleen nog even een dag wachten tot hier alles weer perfect is aangesloten want mijn mail kan ik nog niet echt goed lezen en daar staan helaas al jullie gegevens in.

Helaas een saai uitziend bericht, maar op de ipad van mijn zoon zitten geen foto's van mij.
Hoop vanaf morgen weer e.e.a te kunnen laten zien fijne avond verder.


Reacties

Hoi Agitte,

Wauw, heerlijk op de iPad een berichtje gemaakt, ben dus wel benieuwd hoe dat is, hi hi, ik hou van freubelen, maar ik ben ook een beetje een gadget-freak! Hopelijk zit het nu weer goed met de elektriciteit! Ai, elke keer alarm, pfff... Veel freubelplezier, nu het weer kan!

Liefs, Wendy
toch fijn dat je even een berichtje hebt kunnen achter laten op de ipad, ik dacht al waarom is ze er niet, ik zou je vandaag een mail gaan sturen of alles wel goed gaat, pfffff gelukkig wel dus.
ik kan me voorstellen dat je blij was dat je weer stroom had, wat vervelend allemaal
candy winares gefeliciteer
liefs angelique
Hai Agitte, Jee wat een verrassing was dat zeg! Lees ik ineens dat ik de gelukkige winnaar ben van de laatste candy!! Wat heb je me daar blij mee gemaakt! Echt een schitterende prijs, die grijns gaat vandaag niet meer van mijn gezicht! hihi! Heel erg bedankt voor het mogen meedoen en ik ga je even mailen voor mijn adres gegevens. Groetjes Marianne
Unknown zei…
De wijn staat koud, neem je iPad maar mee want die vind ik ook super :-)

Populaire posts