Opruimwoede

Mij grootste hobby, het opruimen en storage ideetjes uitdenken heeft me weer in de greep. Alles heb ik weer eens in mijn handen, dit doe ik gemiddeld 1x per maand ( denk ik zelf, alhoewel ze hier zeggen dat het bijna iedere week gebeurt). De beste manier om mijn zonen aan het opruimen te krijgen is met mijn fototoestel door het huis te gaan en dan weten ze dat het weer Marktplaatstijd is. Oudste zoon roept al standaard "Rennen met je spullen als het eenmaal op de foto staat is er geen weg terug". Hij overweegt al een hangslot voor zijn kamer te kopen want tja vakantie is voor hen een levensgevaarlijke tijd, ik heb dan lekker het huis voor mezelf en dan kan ik weer lekker aan de gang gaan.

Dit alles is schromelijk overdreven hoor, ik heb A een zoon die graag zijn moeder pest en B ik doe echt geen spullen weg zonder toestemming. Wij hebben hier al een nieuw werkwoord mp-en. Nou ik ben dus vandaag weer aan het MP-en. Als ik zie wat ik in de afgelopen bijna 25jaar verzameld heb (zolang werk ik al in de hobbybranche). Ik heb al zoveel hypes meegemaakt waar je nu nooit meer iets van hoort. Dat is de loop der jaren allemaal al wel de deur uitgegaan hoor. Klein voorbeeld ik had opgegeven moment met de servettentechnieken (waar ik ook workshops in gaf) zo'n 5000 servetten in huis liggen. Alles keurig op kleur en afbeelding (ja dat storagen zat er toen al in). Ik heb met de kerst dit jaar geloof ik de laatste gebruikt. Ik had wat!!! kerstservetten bewaard en de rest met vuilniszakken tegelijk weggegeven.  Ik loop al aardig tegen de 50 :-) (maandag wordt ik 48) en dan zit ik ook al 25 jaar in de hobbywereld. Het begint me steeds meer op te breken dat ik wat meer tijd voor mezelf wil hebben. Want bij mij is alles wat met hobby te maken heeft werk geworden. Helemaal stoppen dat doe ik niet hoor, blijf uiteraard nog wel prutsen (copicen b.v) maar ik wil van mijn spullen af, ik heb me als doel gesteld dat ik nog 2 kasten (hoe groot dat die kasten zijn heb ik nog niet bedacht) met hobbymateriaal mag hebben en voor de rest doe ik alles weg.

Als ik zag wat ik nog aan voorbeelden e.d had liggen van workshops en artikelen, het zat allemaal keurig in dozen. Nu is de voetbalclub er goed mee (oud papier). Hoeveel pakketten dat ik nog van Cluscrap en clustamp heb liggen, ik mag wel 200 worden wil ik dit allemaal gebruikt hebben. Weg ermee, mijn zonen zijn in gedachten mijn hobbykamer al aan het inrichten, ze zijn het erover eens, het wordt een chillkamer. Ik ben alleen bang dat ik ze toch moet teleurstellen want voordat het hier leeg is zijn ze volgens mij de deur uit en zit ik hier met breiwol sokjes te breien voor de kleinkinderen...... Ha ik weet al wat de bestemming van deze kamer wordt "kinderkamer". Je moet toch altijd vooruit blijven kijken zeg ik maar. En tegen die tijd hebben ze vast wel een funky kleur Geranium uitgevonden, kan ik daar achter gaan zitten met mijn breiwol.
 Maar waar dit bericht overgaat ( ik krijg inderdaad vaak te horen mam zeg nou gewoon waar het over gaat) Ik heb dus een zooi stempels op Marktplaats gezet.  Nu is het zo dat ik alles erop zet en Marius (mijn man) de rest afhandelt ,daar heb ik dan weer geen zin  in en hij vindt dat leuk werk. Dus ga me niet mailen a.u.b. dat je een bepaalde stempel wilt hebben doe dit gewoon via MP. We hebben namelijk al een hele club vaste klantjes en dat zou niet eerlijk zijn tegenover die mensen. Hier de link http://verkopers.marktplaats.nl/6116613


Hier nog voorbeeld van kaart die ik heb gemaakt met een stempel die nu te koop staat.

Reacties

Veel succes met opruimen!! Tja je verzamelt zo heel wat, ik ben nog niet zo lang bezig en heb al zoveel! Groetjes Marianne
*Ellen* zei…
hihi wens je veel succes met je opruim woede, mare niet teveel wegdoen krijg je later vaak spijt van, en het kaartje is prachtig met dat stempeltje
Jolanda zei…
Opruimen...soms krijg je er spijt van....maar het is soms zo nodig ;)
Fijne dag,Jolanda
(mooi kaartje trouwens!!)
Diane zei…
Wat een mooie kaart heb je weer gemaakt.

Groetjes,
Diane
Anoniem zei…
Wat is dit een mooie kaart, alles past heel goed bij elkaar!
Succes met opruimen!!
Groetjes Miranda
Unknown zei…
Oei oei :-) De zomerschoonmaak is begonnen ha ha ha! Komende zondag toch eens kijken of je er nu ook ├ęcht ruimte bij hebt gekregen!!
Groetjes, je schoonzus
hihihi agitte
ik zie mezelf in jou
ik ga even struinen op marktplaats
ik ben toch wel aggie
ik ga pas opruimen als we gaan verhuizen, hihihi
liefs angelique
Renkata zei…
Prachtige kaartje.
Marjanne zei…
Wat een goed voornemen.... ik zie je al zitten breien in een keurige kamer acheter een geranium
Oowww heerlijk dat opruimen!!
En een hele mooie kaart Agitte!
Groetjes, Yvonne
Nora zei…
Ik zou het geen opruimwoede maar opruimvreugde noemen! Want na het opruimen heb je toch zo'n goed gevoel, niet? En alles je alles in die twee kasten hebt gekregen, dan wil ik die wel eens graag zien ;o)
Veel plezier met het opruimen!
Groetjes
Hoi Agitte,

Wat een geweldig verhaal! Ik heb het echt met super veel plezier gelezen en herken mezelf er in delen wel in! Leuk is dat! Ben ook al lang aan het hobby-en (ben wel 'pas' 32, maar was al vroeg lekker bezig) en heb onlangs filigraan, pergamano en shadowpainting weg gedaan en heb vervolgens weer nog meer nieuws gekocht! Ha ha!!! En ook ik ben altijd aan het organiseren! Wel nog in manden en dozen, want ik heb nog geen hobbykamer... kan niet wachten tot die er komt!! Klinkt trouwens heel gezellig bij jou thuis! Jullie zijn echt op elkaar ingespeeld, volgens mij!!
Mooie kaart heb je ook weer gemaakt! Bijna zonde dat je de stempel weg doet, hi hi, nee, hoor, soms gebruik je ze toch niet meer dan 1 keer en dan kun je er beter iemand anders blij mee maken, toch?!
Hele fijne dag gewenst!

Liefs, Wendy

Populaire posts