Verslag van de beurs

Een klein verslag van het ARTSpecially event.
We hebben het weer ontzettend naar onze zin gehad, de koffers zijn weer uitgepakt en de aankopen hebben ook weer een plekje gevonden.

Vrijdagmorgen vertrokken we richting Zeist, onderweg nog even een krant gekocht want er stond een artikel over mij in. Het artikel vond ik wel leuk maar die foto!!!!!!!!!! leek wel 60. Gelukkig staat mijn leeftijd erbij. ;-)


Tja en dan bij aankomst in de grote lege hal zakt me toch altijd even de moed in de schoenen want dat moet er in een dag toch echt uit gaan zien als een beursvloer. Dit jaar hadden we er 2 extra krachten bij Dorathe en haar man. Ik heb me heerlijk alleen op de stand kunnen concentreren en die begon er steeds vrolijker uit te zien met al dat delfts blauw en oranje. En oh wat is het moeilijk om niet langs de stands te lopen s'avonds om te kijken of er iets van mijn gading bij lag. De volgende ochtend was mijn taak om de gasten voor het hotel in te checken. Normaal is het bij ons aan de stand s'morgens nooit zo druk maar toen ik om 10.00 uur terugkwam stonden ze in een dikke rij aan de stand met Angela in het zweet.Een aktiefoto van Angela (op achtergrond) en mij gemaakt door Ineke van den Akker (Bedankt nog Ineke voor alle mooie foto's) Als er nog meer mensen zijn die mij op de foto hebben staan, ik wil ze graag zien.

Dat is zo'n beetje heel de dag zo gebleven, het was super alleen mijn pauze zat er niet echt in dus even rennen om wat spullen te kopen. Nou wat Dorathe in 3 uur heeft gekocht lukte mij in ruim een half uur dus maar goed dat ik niet langer kon anders was ik zeker failliet geweest.
Dit is mijn buit na een half uur. :-(

Zaterdagavond zijn we richting Woudschoten gegaan om er een gezellige avond van te maken, gezellig hebben we het wel gehad alleen jammer dat de karaoke misliep. Vond het zo sneu voor Herman die bleef het maar proberen maar de apparatuur van Woudschoten wilde zijn werk niet doen. Maar het gekletst en geklep was er niet minder om.

Zondag was het wel wat rustiger, dus had ik ook wat meer tijd om even bij te kletsen aan de stand alhoewel ik toch nog veel mensen heb gemist.
Dit zijn de pins die we hebben geruild.
Zondagavond om 23.30 uur stonden we nog een hal van 1500 vierkant mtr te vegen, tja en dan kijk je weer even om naar zo'n grote lege hal en dat was het dan weer voor een jaar. Angela en ik hebben een flesje Prosecco op onze kamer opengetrokken en om 2 uur hebben we ons maar eens in bed gehesen.


Maandag is het uitstapje met de Amerikanen niet doorgegaan, er waren er een aantal die weer door naar een beurs moesten en degene die overbleven Michael Strong (met gebroken teen) en nog een stel hadden er geen moeite mee om het een jaartje uit te stellen, zodat wij maandagmorgen weer rustig richting huiswaarts konden gaan.

Voor de mensen die mijn boekje hebben gekocht uiteraard bedankt, de templates staan hierboven onder het tabblad Templates.

Ga nu mijn hobbykamer weer opnieuw indelen (volgens mijn zonen mijn grootste hobby) want al die nieuwe spullen hebben weer een plekje nodig en dan moet de hele boel weer om.


Bedankt allemaal en hopelijk tot volgend jaar .
Fijne avond en als je hier toch bent zou ik het leuk vinden als je mijn volger wordt.

Groetjes Agitte

Reacties

Elizabeth zei…
Agitte, hoe krijg je het voor elkaar om in een half uur zoveel bij elkaar te graaien?? Dat lukt mij niet. Stamping Bella gaat verschillende rubberstempels van Mo uitbrengen.
Angelique zei…
Geweldige organisatie agitte, een dikke 10 van mij voor jullie! Leuk je even weer gezien te hebben!! je boekje gaat van de week de post op!! heel erg bedankt dat je dit met deze beurs mogelijk hebt gemaakt voor stamping nederland!! je bent een kanjer!
knuf angelique
En mij uitlachen met de hoeveelheid inkopen. Het is maar goed dat ik regelmatig bij je thuis kom, want het krantenartikel kan ik zo niet lezen, dus bewaar het nog even voor me.
Groetjes
Rianne zei…
Leuk je weer eens (even) te zien!
Rianne

Populaire posts