De tuin begint nu echt vorm te krijgen

Ik had beloofd weer wat foto's op mijn blog te zetten maar helaas het is wat later geworden, baterijen op van mijn toestel, boek presentatie, beurs dus genoeg smoesjes waarom ik dit nog niet heb gedaan. Gisteren kregen we al visite omdat het met het blog iets te lang duurde, ook gezellig hoor maar voor degene die niet even om het hoekje kunnen kijken hier weer een paar foto's

Raymon houd er in ieder geval schone maar koude voetjes aan over. De jongens gaan tot in de late uurtjes door om de tuin af te krijgen en afgelopen week is er dus heel veel werk in de tuin verzet jongens wat een klus.
De vijverbakken zijn klaar en de overloop zit er al in, de tuin lijkt een stuk groter, gelukkig is hij in het echt dezelfde grote blijven houden want nog meer grond hoeven we echt niet.
De tuin vanaf de andere kant gezien, op dit moment zeker mijn favoriete plekje om de tuin te bekijken.

De bank heeft ook al vorm gekregen, deze wordt nog aangesmeerd en bovenop komen nog tegels te zitten. De rugleuning wordt een haag van taxus. het ei wat ervoor ligt wordt ons stookplaatsje.

Ons manneke heeft al een vaste standplaats gevonden. De foto is wat wazig maar het begon hier in een keer heiig te worden en nu regend het dus meer foto's kon ik niet meer maken.
tot de volgende keer maar weer.

Reacties

Patrice zei…
nou meiske...en tussendoor maak je dan alweer een schitterend stempelboekje!! Proficiat hoor, 'k heb hem al bezit!!!!
Zeg, die tuin...daar wil ik ook wel eens in zitten als hij af is (hihihi stille wenk!) MOOOOOOIIIII

Groeties Patrice

Populaire posts