Mijn hobbyruimte hellemaal in beeld.


Al jaren heb ik een prachtige ruimte voor al mijn hobby spul.
Ik heb de ruimte ook al diverse keren helemaal veranderd.
Kun je op dit blog zelfs zien als je terug zoekt op hobbyruimte en of scraproom.
Vorig jaar is hij helemaal leeg gehaald omdat we nieuwe vloer kregen. Nou toen heb ik alles in mijn handen gehad en uitgezocht. Nu is alles weer geordend en terug te vinden.
Mijn man zegt dan ook dat dit eigenlijk mijn grootste hobby is "de boel weer eens flink veranderen en opruimen". IK denk dat hij stiekem wel gelijk heeft. Door de jaren heen heb ik een verzameling met dingen gekregen van de familie "omdat jij er altijd iets leuks van maakt". Tja dat heeft ook plekje nodig. Nou dat is hier.
De laatste tijd heb ik nogal eens een foto op Facbook geplaatst en daar kwamen vragen uit zoals "wat heb je toch allemaal in die kasten zitten"?
Voor de hobbyist een speelgoedwinkel, voor de niet hobbyist waarschijnlijk een gruwel :)Kijk, geniet of kijk en huiver :)
My hobby room in pictures

For years I have had a beautiful space voor all my hobby stuff.
I have transformed this room a few times before. 
Within this blog you can see the different transformation if you look up ‘hobbyruimte’ of ‘scraproom’.

Last year, my hobby space was completely emptied as we were getting a new floor. During which, I handled every piece and sorted it out. Now everything is back in order and easy to find. My husband says that this is actually my biggest hobby: “changing and reorganizing everything”. Secretly I think that his is right. 

Through the years I have received many family trinkets and furniture; “because you can always make something nice of it”. Well, these also need to get a place to stand. And that is here, in my hobby room.

Recently I have received a lot of questions on Facebook about “what do you have in all those cupboards?” Well for a hobbyist this room is a candy store. For a non-hobbyist, it is probably hell. :)Look & enjoy or look & shiver!


Mijn hobbyruimte is nu eindelijk zoals ik hem graag zie. Ik heb hier Ivar stellingen van Ikea voor gebruikt die ik heb geschilderd met Annie Sloan verf. Aan beide kanten heb ik ruimte overgelaten om mijn Raskôg karretje in te rijden.


My hobby room is finally the way I would love to see it. I have used the Ivar storage system from IKEA. I have painted them with Annie Sloan paint. On each side I have left room to roll my Raskôg trolleys under.
Ik kan me niet voorstellen dat er iemand is die de Raskôg van Ikea niet kent :)


I can’t imagine anyone not knowing the Raskôg from IKEA :)


Heel verschil toch ? Blank grenen Ivar of de kleur waar ik hem in heb gemaakt.

What a difference, right? Plain wood or the colour I painted them.
En er zijn tegenwoordig ook hele leuke losse onderdelen bij te koop, die weer perfect bij mijn kasten passen.

And recently there are a lot of extra attachments for sale, which fit perfectly in my cupboards.


Een van de Raskôg karretjes, hier met mijn Big Shot. ik heb het bovenste mandje er omgekeerd opgezet , de Big Shot heb ik wel vastgezet met Ty-raps. Zo heb ik hem altijd bij de hand en neemt de Big Shot geen ruimte op mijn tafel, ik heb namelijk de A4.

Onderin heb ik een dekselhouder van Ikea staan waar precies  mijn snijmachines en dergelijk tussen passen.De Variara dekselhouder van Ikea


Oude letterbakken doen dienst als standaard voor al mijn inkthes.
De storagebakken voor markers. ideaal om je stiften overzichtelijk op te ruimen. Ze zijn van Spectrum Noir en nog steeds te koop bij The Stamping Cottage

In de laatjes van de hoge kast heb ik b.v series Project life kaartjes liggen met bijbehorend washitape.
In deze bakken zitten lijm en de dingen die ik niet zo heel vaak gebruik.
Mijn oude postkar waar ik mijn snijapparaten op heb staan.

Voordat iedereen valt over het bontje, deze is 70 jaar oud. Van mijn oma toen bont nog heel gewoon  was. En ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om hem weg te gooien. De etalagepop is uit de jaren 50.

In de archiefkast zitten al mijn stempels op hout. Stampvol maar een echte hobbyist begrijpt dit :)


Mijn werktafel. Tja als ik het zo overzie staat het wel vol. Ik vindt het er gezellig en het is wel een verzameling van 30 jaar  hobby/werk.
Boven mijn tafel heb ik een gezellig plateau hangen deze komt van Karwei.


Nog zo'n heerlijke kastin de hoek bij het raam, vol met embellishments uiteraard op kleur.Als echte Alice in Wonderland fan ontbreekt het me uiteraard ook niet aan de stempels.
De kast waar ze op staan die blijft dicht voor jullie :)
Hier liggen vooral nog stempels in die uitgezocht en gemounted moeten worden.Laatjes, laatjes en nog eens laatjes, uiteraard op kleur.


 Bovenop heb ik mijn snijmachine staan en de fantastische laserliniaal van We R Memory Keepers.
Ik vind het soms heel fijn om staand te werken. lekker hoekje ook zo voor het raam. Fijn met dat daglicht.Omdat mijn rek best hoog is vind ik het wel fijn om een trapje te hebben. Ik heb een oud Brabantia trapje opgeknapt en in de bovenste plank heb allemaal gaatjes in geboord waar ik vervolgens oude centen (Wilhelmientjes) in heb geplakt.
Klein overzicht van wat er zoal achter deze rolluiken zit.Hier wat boxen met stempels van de afgelopen jaren van het ARTSpecially event. Het ophangsysteem is van het Fintorp systeem van Ikea :) (nee ik heb geen aandelen maar ben wel fan).


Aan de verwarming heb ik mandjes gehangen die je normaal onderaan een plank doet. Passen prima mijn tijdschriften in.                                                             Uiteraard ook van Ikea :)
Weer een oude letterbak, dit keer met één van mijn favoriete stempellijnen. Ik ben gek op letters. Er naast hangen de chocoladeletters die nog uit de bakkerij van mijn opa komen.

Mijn embossing poeder zit in klein weckpotjes.

Ik heb ook nog een inbouwkast waar ik aan de binnenkant van de kast mandjes heb bevestigd, hier zitten mijn ponsen in.


Zo! dit is het wel zo'n beetje, mijn ruimte waar ik heel wat uurtjes doorbreng.
Veel kijkplezier en ik vind het uiteraard als je laat weten wat je er van vindt.


Reacties

Marjan zei…
Een geweldige ruimte, Agitte! Veel leuke persoonlijke dingen ook en handige oplossingen.
Wat een geweldige kamer!
Gerrina zei…
Wat een heerlijke ruimte!! En zo mooi opgeruimd... moet bij mij weer eens gebeuren :), maar nu liggen er nog te veel verschillende projecten in verschillende stadia... Groetjes, Gerrina
Wauw, wat geweldig ziet dit eruit. Ik fantaseer erover ook ooit een mooie hobbyruimte te hebben. Tot die tijd geniet ik van die van anderen.... Leuk dat je het op je blog plaatst en ons ervan laat meegenieten :)
Joan zei…
Wauw! Wat een prachtige ruimte. Heerlijk mee genieten zo van jou spulletjes.
Leuk!
groetjes
Joan
Lia zei…
Waaaah!! Wat ziet dit er super georganiseerd uit. Fantastisch Agitte, ik ben er helemaal wég van! Ik heb wel een superfijne hobbykamer, die er netjes (nou ja...) uitziet, maar dit??!!
Complimenten hoor!
Lia xx
Natasja zei…
Wat een prachtige kasten en slimme oplossingen, complimenten! Dank dat je dit zo uitgebreid hebt gedeeld. Inspiratie !
Ria zei…
Wat een heerlijke hobbyruimte Agitte. Dank voor het kijkje "achter de schermen".
Ik hoop dat je er nog heel veel fijne uurtjes door mag brengen.
The Mocket zei…
Om van te kwijlen die crafroom! Geweldig om je droomkamer te delen met ons . Groetjes Monique Vrijbloed
Aw very cute! - love the fairy lights and scruffy