Work in progress

Ja hoor ik ben er nog, ik krijg regelmatig mailtjes "hallo leef je nog" of "ben je ziek" nee hoor niets van dit alles, fijn dat jullie je zorgen maken maar ik ben springlevend, blakend van gezondheid. 
Het enige waar ik last van heb: mijn dagen zijn te kort en ik heb even geen inspiratie, ben lekker in huis bezig de boel weer eens om te gooien en op te frissen, nieuw behangetje ander gordijntje. 
Vandaag heb ik een dagje vrij genomen omdat ik geniet van dit weer, lekker rommelen met de regen tegen de ramen (ja ik weet het, weer zo'n idiote tik van mij). 
Op zoek naar inspiratie en even terugkijkend wat ik de laatste keer had geschreven kwam ik bij de Challenge van Scrapbook Nederland uit waar ik een maand geleden aan mee had gedaan. 
En wat zag ik van de week (schaam me diep dat ik er nog geen reactie op had gegeven maar ik was het totaal vergeten) tot mijn verbazing, ik sta in de top 3. Toch leuk, vooral omdat het mijn eerste keer was. Kijkend bij hun nieuwe challenge kreeg ik gelijk inspiratie om wat te doen met de oude klokjes en wijzerplaten die ik had liggen.
Helaas lukt het me niet om hem vanavond om 20.00 uur af te hebben dus meedoen kan ik niet. 
Ik vind het wel leuk om de eerste fase te laten zien en alle credits gaan dus naar CFY, knap dat het hun is gelukt om me weer aan het hobbyen te krijgen.


To Be Continued, groetjes Agitte

Reacties

Monique zei…
Nou dit ziet er al veelbelovend uit, leuk te lezen dat "we" je weer aan het scrappen hebben gekregen. Hopen je nog vaak te zien dan!! :)
Anoniem zei…
Wat leuk dat onze challenge je weer aan het hobby-en heeft gekregen !! Dit ziet er al helemaal geweldig uit !! Ben erg benieuwd naar het eindresultaat ! Bedankt voor het meedoen aan onze challenge !
Groetjes Berdien
elske zei…
je bent wel al lekker op weg dit ziet er al heel goed uit
Fijn is het he als je weer wat kunt scrappen
groetjes elske
Kei leuk aan het worden.
Hallo Agitte,

Prachtig gemaakt, jammer dat het net te laat of was.

Groetjes, Jaimie
Tessa zei…
Wow... Agitte! Je hebt weer prachtige dingen gemaakt!!

xx Tessa

Populaire posts