Afkikken !!

Ik ben aan het afkikken,.........van een geweldig weekend in Zeist met een ongelofelijk gezellig publiek, prachtige nieuwe dingen, ik heb genoten. Deze week heb ik lekker vrij gehouden om mijn huis weer een beetje bij te werken, de was te doen ( als je 4 dagen weg bent groeit dat hier thuis gewoon door raar toch :). Ik heb toch wel 2 dagen echt weinig gedaan als alleen maar bijkomen. Tjonge wat was ik moe, merk wel dat ik ook iedere keer een jaartje ouder ben.
Wat hadden wij het druk maar supergezellig.
Hier was het zelfs nog even rustig wij stonden continu met 4 achter de stand.

Deze foto is gemaakt door Ineke vd Akker.
Manlief heeft me van de week nog een dagje op sleeptouw genomen om weer energie op te doen :) en toen ben ik nog even bij de Scrapheap binnengestapt. Eigenlijk wel lachen want ze hebben naast ons gestaan op het event, ik had al zolang beloofd een keer aan te komen maar ja zoals bij iedereen, we hebben het allemaal druk en dan komt het er gewoon niet van. Dus Carla moest ook wel even lachen toen ik daar binnen kwam 4 dagen na het event en het leuke was ik heb nog dylusions bij haar gekocht. Ik had ze wel op het event zien staan maar geen idee wat ik daar nu weer mee zou kunnen doen. Ik heb er ook gewoon geen tijd voor gehad om rustig te kijken. Nu ik alle berichtjes van het Event zag werd ik toch wel nieuwsgierig en hebberig en heb ik vast 4 flesjes gekocht.

Ben bang dat het niet bij 4 kleuren blijft.


Ik ben nu maar zo verstandig geweest om gelijk met mijn aankopen aan de gang te gaan want voorgaande jaren heb ik nogal eens wat gekocht waarvan sommige dingen nog in de kast staan omdat ik vergeten was waar ik het voor gekocht had. En waag het niet om te lachen want ik heb gemerkt dat ik echt niet de enige ben die dit doet.
Ik ben aan een art journal begonnen en zit op dit moment tot mijn ellebogen onder de verf, stiften, inkt.
Als ik geen aandacht krijg ga ik er toch bovenop zitten :))
En ik heb me over laten halen om panpastels te kopen, Dorathé mijn vriendin had ze al behoorlijk ingeslagen maar ik kon me toch nog inhouden en heb er een nachtje over geslapen want ook die heb je weer  in 80 kleuren. En mij kennende .... maar nadat ik Berthine en haar zus van Creabest op de avondworkshops er mee bezig zag was ik om en ben ik de volgende ochtend natuurlijk naar haar stand toegegaan om er een aantal te scoren. Helaas waren er al behoorlijk wat kleuren uitverkocht maar wel goed voor mijn portemonnee uiteindelijk zijn het er toch nog 20 geworden.

Geen twijfel mogelijk ook hier komen er nog bij :))

Er komen al mails binnen van dames die het ARTSpecially event helaas hebben moeten missen en graag willen weten of de stempellap en de boekjes nog ergens te koop zijn.
Ga even hier kijken voor alle informatie maar let op de stempellap is maar tot 14 mei te bestellen.

Fijne dag allemaal en voor degene die ik niet gezien heb, hopelijk volgend jaar weer het was top.
Ik knoei nog even lekker verder.

P.S Dit zijn de nieuwe boekjes die dit jaar op de beurs zijn uitgekomen.
De nieuwe van Eefke Moes waar je heerlijke voorbeelden in ziet staan met Tyvek


Het eerste boekje van Marga Dounen die een prachtige stijl van inkleuren heeft en die heel veel verschillende technieken laat zien.  


En dit jaar ook voor het eerst, een boekje met voorbeelden van de workshops die op het event gegeven zijn.

1 van de stempellappen die uitgekomen zijn voor 2012

Nummer 2 en dan zijn er nog 2 tekstlappen waar ik geen foto van heb maar die wel op de site staan.
Let op de stempels zijn maar tot 14 mei na te bestellen.
Ga hier kijken voor de stempels en de boeken.
 Reacties

Jeany zei…
Hoi Agitte, ik heb ze ook gekocht, helaas een verloren op get event, dus ik moet bijkopen ;)) want het is inderdaad super leuk spul. Ik was al na 1 dag moe maar kan me voorstellen dat jij kei kapot was. Je journal is super mooi!! Fijn rustig ;)) weekend! Groet, Janine
Tinie zei…
Wat een informatie in 1 bericht! En ik kan me voorstellen dan je aan het afkicken ben geweest, maar je foto's met resultaten zien er weer geweldig uit!!!

Groetjes Tinie
Miek zei…
Oh Agitte , wat een heerlijk verhaal om te lezen! En als een echte addict kun je toch niet zonder Panpastel en dylusions. Mooi meteen aan de slag geweest, ziet er leuk uit!
Die berg was das vreemd dat heb ik nou helemaal niet hahaha .Kom net achter de piekerplank vandaan. Maar heb nu een gaatje om iets te doen!
Unknown zei…
Enig! Jouw kamer komt er steeds meer uit te zien als één grote regenboog met alle flesjes, potjes, doosjes op de juiste kleur ;-) Kun je je weer lekker op los leven, het resultaat mag er zijn zeg, top!
Mariëtte zei…
AS event was weer helemaal top, jullie hadden alles weer perfect ge-organiseerd. Mijn grote dank hiervoor!
Wat een mooie kleurrijke creaties heb je gemaakt!
miriam zei…
Die zien er goed uit die flesjes ,heb ze helemaal niet gezien.Was ook druk bij de stand ,en ben naderhand vergeten terug te gaan.
Het was weer helemaal top de beurs.
Leuke fleurige kleurrijke creaties
gr miriam
Agitte het is zo herkenbaar het afkicken, en helemaal voor jullie die zo kei hard gewerkt hebben aan dit prachtige Event. Ik heb zo genoten. En wat is je creatie schitterend met de dylusions. Ik heb ze staan maar ben er nog niet aan toegekomen. Als ik dit zien jeuken mijn handen.
Fijn je ontmoet te hebben.
Groetjes en fijn weekend
Marja
Gery zei…
Je verhaal klopt als een bus, thuiskomen, uitpuffen en na een paar dagen niet weten hoe je het e.e.a. moet gebruiken. Die sprays lijken me geweldig en ik had zeker ook de pan pastels gekocht. Kijk ook maar eens even op: http://stampingwitch.wordpress.com/2012/04/12/panpastel-sticky-tape/
door deze video dacht ik: die moet ik hebben!!! Maar ja, geldgebrek!
Kijk wel lekker eerst bij jou, okay?
Veel plezier met het spelen.
Groetjes Gery en een fijn weekend
Gerrina zei…
Wat heerlijk dat jij alweer aan de slag bent gegaan met je nieuwe aankopen! Ziet er mooi en lekker fleurig uit die kleurtjes in je Journal! Was leuk je te ontmoeten op het Event! Ik geniet nog na van alles! Zoals ik aan het eind al zei: Jij, Angela en de vele vrijwilligers bedankt voor een top weekend! Hoop dat je rug weer goed komt... Vanaf zondag kan ik ook aan de slag en de positieve energie die ik van het Event heb meegekregen eindelijk ook omzetten in creativiteit! Verheug me er nu al op! Fijn weekend, groetjes, Gerrina
Gerrittina zei…
Ik ben inmiddels verslaafd aan deze techniek. Die kleuren zijn zo fleurig. Daar wordt toch iedereen vrolijk van? Ik maak er kaarten en tags van. Ben niet zo van de journals. Er zijn ook hele leuke filmpjes op youtube over.

http://www.youtube.com/watch?v=m25lxe_aBLM&feature=related

Gr. GZ
it looks like it was fun! i still have stuff i bought and have never used too...crazy! but, i thought for sure that i needed whatever it was. your panpastels look fun!!

Populaire posts