Postzakken poef.

Een vriend van onze zoon gaat samenwonen en ik kreeg de vraag "goh Agit zou jij misschien een poef en een hocker kunnen bekleden"? Nu heb ik dit al vaker gedaan, zelfs hele stoelen dus dacht dat dat niet zo'n karwei zou zijn. Maar helaas, wat viel dat tegen zeg. Wat blijkt.. oude postzakken zijn niet van dezelfde stof gemaakt,,. de ene stof rekt, de andere is stug, of er zaten teveel gaten in dus voordat ik ze eindelijk in elkaar had zitten was er al het nodig getier aan vooraf gegaan. Maar ik heb ze klaar, 2 stuks anderhalve liter vocht verloren van het gezweet :) ben nog even langs het ziekenhuis geweest voor een kleine bloedtransfusie, ik had volgens mij meer gaten in mijn vingers gestoken met de spelden dan dat ik spelden in de stof had zitten. Maar uiteindelijk het resultaat mag er volgens mij wel wezen,......helaas voor degene die ze ook graag wil hebben IK MAAK ZE NIET MEER ;0 zelfs niet voor mezelf. 
Onze zonen kwamen al met het idee om er ook eentje voor onszelf te maken.....dus niet, ik maak wel een tas van de zakken die ik nog heb liggen.
Ik hoop in ieder geval dat ze er veel plezier van zullen hebben.
Dan is het mij allemaal wel waard geweest.


Reacties

Anneke zei…
Supermooi hoor! Prachtig gewoon! Voor de vrienden van je zoon moet je wat over hebben *lol*
Tinie zei…
Wowww wat super gaaf zeg!!! Je bent echt weer de laatste tijd als bezige bij bezig!!! Mooi die postzakken, kun je die kopen?

Groetjes Tinie
Joke de Wit zei…
Ze zijn heeeeeel mooi.Groetjes Joke
haha ik hoop wel dat je de bloedtransfusie goed hebt doorstaan Agitte. Maar dat neemt niet weg dat de poofs SUPER gaaf zijn. Kan wel zien wat voor zweetdruppels dit gekost heeft. Daar zullen en moeten ze wel blij mee zijn!!
Groetjes Marja
Marit zei…
Nou, dat was het werk dubbel en dwars waard, super zeg!

Groetjes,
Marit
Marijke zei…
Al dat bloed, zweet en tranen.....waren het wel waard. Wat is dit gaaf!!

Groetjes, Marijke en Chantal
Marjanne zei…
het is heel mooi! Maar wat een werk!!
Gery zei…
De poef is er vast wel op vooruit gegaan, nu jij nog!!!
Ben je al wel van de beademing af;)
Ken het euvel vd postzakken, heb er kussens van gemaakt (stuk gemakkelijker hoor, maar ssst niet doorvertellen). Ik doe het ook niet meer.
Moest wel erg lachen om de manier van vertellen, zag het heel duidelijk voor me.
Groetjes Gery
Erg mooi geworden Agitje. Het was een zware bevalling, maar ook die doe je gewoon nog een keer, dus waarom over een tijdje niet weer twee van die hockers voor een goede , lieve, altijd aardige vriendin.
Gerrina zei…
Ze zijn supergaaf! (Blij dat ik niet de enige ben die tijdens de uitvoering van een creatief idee dënkt: "dit doe ik nooit meer!!) Nu maar hopen dat je wat bijkomt van alle inspanning, maar vooral dat ze "kapot gezeten" worden; dan heb je echt eer van je harde werk! Groetjes en nieuwe kracht wens ik je, Gerrina
Tessa zei…
hij is wél super gaaf geworden, maar wat een werk zeg...

xx Tessa
Marjan zei…
Ja, soms beloof je iets... maar je hebt er wel op een professionele manier iets heel gaafs van gemaakt!

Groetjes, Marjan
Ellen zei…
Nou, het is al je bloed, zweet en tranen zeker waard geweest! Ziet er super uit, gaaf hoor.

groetjes, ellen
Jeany zei…
Ik vind het knap hoor en ziet er geweldig uit. Ik heb zo een schoudertas gekrege, ook zelf gemaakt en die maker klaagde ook al over de verschillende kwalteiten. Maar zoals gezefgd, prachtig goed gelukt !!!
Hermine zei…
Wat een geweldige poef!
Vera zei…
Wow echt heel gaaf zeg!!
Wat ben je toch creatief!
Ik kan me voorstellen dat iedereen er wel zo eentje wil bestellen :)

Groetjes,

Vera

Populaire posts