Mijn hobbyruimte is klaar...

Denk ik, je weet het maar nooit met mij ......
Ik heb alle laden nu toch wel ingepakt zoals ik ze wil hebben. Ik heb er veel kasten uitgedaan en daar is natuurlijk mijn prachtige letterkast voor terug gekomen maar dan nog "waar laat je alles"?. In de letterkast passen alleen maar kleine spulletjes dus dan moet je iets anders verzinnen om de rest op te ruimen.
Nu heb ik bijna alle brocante en oude spullen die ik her en der in huis had staan hier in mijn hobbyruimte neergezet.
Maar een stapel koffers is leuk maar als je dan de onderste vult met spullen die je dagelijks nodig hebt is dat geen strak plan. Dus hup alles er maar weer uit en stapeltje zus, stapeltje zo. Nu ben ik uitgezust en gezooid (alhoewel dat weet je bij maar nooit) alles staat nu op zijn plek en ik ben tevreden. Ik ben bij mijn moeder door het huis gewandeld en daar heb ik nog de nodige leuke spulletjes meegekregen die mooi in mijn kamer staan.

Dus hier een klein overzichtje van mijn ruimte. Dit rekje is van de nieuwe keukenlijn van IKEA en die vond ik heel leuk staan in deze ruimte.
Het album wat ik gemaakt heb van een oud fotoalbum van mijn oma en van moeder kreeg ik het oude reiswekkertje wat mijn oma altijd bij zich had als ze bij ons kwam logeren. Daaronder staat de oude typemachine van mijn opa waar ik vroeger kantoortje mee speelde.
 De body's kwam ik weer tegen, deze heb ik een aantal jaren verzameld en weer eens een tijdje opgeruimd gehad. Ze staan nu weer her en der tussen mijn spulletjes staan en je zal ze op de andere foto's ook tegenkomen.


Oud fototoestel van mijn opa en weer een gezellig hoekje.

Koffertje met oude fournituren 


De oude archiefkast is de perfecte kast voor mijn stempels.


Je hebt er uiteraard allemaal niets aan.. maar ja het ziet er gezellig uit toch?


Deze oude bolletjes blikken stonden ook nog bij mijn moeder in de kast en nu hebben ze een mooi plekje bij mij gekregen.


En wie kent deze nog uit zijn jeugd, die kreeg ik vandaag mee, leuk toch?
Ik kan me zelfs nog wel herinneren dat mijn moeder daar geld voor de boodschappen uithaalde en mijn vader in een schriftje wat eronder lag alle uitgaven en betaalde rekeningen in bijhield.


Bij dit grote beschuitblik hoort ook een leuk verhaal. Ik zal een jaar of 14 zijn geweest toen mijn moeder op de fiets met dit blik voorop geklemd thuiskwam, zij had toen nog een klem voorop haar fiets zitten voor een ijzeren fietsmandje. Zij was een dochter van een bakker dus kende het blik goed en ik verzamelde toentertijd oude blikken. Ze was onderweg langs een sloot gereden en daar lag dit blik ingegooid dus dat had ze eruit gehaald en voor mij meegenomen en ik heb het nog steeds. Het heeft al vele opbergfuncties gehad en nu staat hij weer bij mij in mijn kamer en doet dienst als papieropslag.

Op mijn letterkast staat nog een oude letterbak met mijn flesjes inkt.

En mijn Tilda hoekje.

De koffer van de typmachine is nu gevuld met zelfgemaakte boekjes.

Mijn regenboog letterbak.

Zo ik heb jullie een kleine rondleiding in mijn kamer gegeven en ik denk dat het er nu voorlopig zo wel uit blijft zien maar ja jullie kennen me nu wel een beetje ......je weet maar nooit met mij :).


Reacties

Gelukkig is er na mij laatste bezoek niet zo heel veel veranderd. Het ziet er allemaal gezellig uit. Het rekje van IKEA past er heel goed bij en vind ik erg leuk. Ik mis nu alleen de naaimachine, tenminste op de foto's.
Geertje zei…
Wauw wat is dit ontzettend mooi geworden.
Het is veel meer dan en hobbykamer.
Ik vind het ook een emo kamer met al die mooie herinneringen van vroeger.
Helemaal super.
Gery zei…
Zooooo, wat een keurig opgeruimd geheel zeg.
Daar kan ik voorlopig alleen maar van dromen.
Werk je ook in deze kamer met al die mooie spullen om je heen.
En ben je door het opruimen niet van alles kwijt??
Succes met het zo netjes houden :))
Groetjes Gery
Jeany zei…
Ik zei het al eerder, ik zou niet merr uit die kamer kome, geweldig. GEWELDIG. en ook nog gezellig ook. En wat heb jij leuke opruimtips, spulletjes.
Geweldig Agitte, wat een super kamer geworden. leuk je letterbakken in gebruik en inderdaad dat geldkistje. Weet ik ook nog precies. Nu ik wens je veel werkplzeier in deze prachtige ruimte.
groetjes Marja
chrilvian zei…
mooi hoor
netjes
kijk ik hier weer rond...wat een zooi
moet mijn hokje delen met mijn kerel
Paulien zei…
Wat is dat "snoepen", zo ff bij jou in je hobbykamer kijken.
Mooie spullen en dat met een nostalgisch vertrouwd tintje!
Nu alleen nog zo opgeruimd kunnen houden;0)
Louise zei…
Ik raak niet uitgekeken, ziet er super uit, en ja dat Geldbakje van Branbatia heb ik ook nog gehad voor mijn verloving, aarrruug ben ik al zo oud, hoorde toen bij standaard uitzet, zou voor sommige mensen nog wel goed zijn.

Fijne dag,

LOuise
Unknown zei…
Het ziet er helemaal toppie uit! Moet nu toch hoognodig aan komen waaien!! Wordt zsm vervolgd ;-)
Tinie zei…
Agitte in 1 woord.....SUPER!!! Wat heb je dit ontzettend mooi gedaan, alles match met elkaar, heerlijk die "oude" dingen tegen te komen!!

Genietse en groetjes Tinie
Marianne zei…
Wauw... ziet er super uit. Leuk met al die oude spulletjes. Nu kun je weer lekker aan de slag!
Groetjes,
Marianne
Marlies zei…
Wat heb je een gezellig hobbykamer! Prachtige nostalgische spullen!! groetjes, Marlies
Patrice zei…
Amaai dat ziet er fantastisch uit Gitje...nog 40 dagen en we zien elkaar weer in levende lijve...Toppie xxx Patrice
Yvonne zei…
Wat leuk om even mee te kijken in jouw hobbykamer, met die mooie, vertrouwde nostalgische spullejtes, heerljk! Ziet er allemaal prachtig uit Agitte!
Ik "doe het" natuurlijk al jaren in mijn woonkamer, elders heb ik er geen ruimte voor. Lang geleden zei ik nog voorzichtig, ik hobby in mijn woonkamer, nu zeg ik al jaren, ik woon in mijn hobbykamer .... is maar een klein verschil hoor, ha ha!
Maar bij jou ziet het er prachtig uit, ik denk dat iedereen heel verlekkerd bij jou rondkijkt.
Groetjes van Yvon
Nicoleke zei…
Wow Agitte ! waar vind je toch al die gezellige spulletjes ! en dan je je ruimte om alles netjes te showen !!! super gewoon.
Marsha zei…
wauw ! wat een supermooie hobbykamer heb je ! daar ga je vast heel veel creatieve uurtjes in doorbrengen ;-)

Marsha
Wilma zei…
Wat heb jij er een prachtige kamer van gemaakt! Ik zit heel erg te genieten van je foto's! Groetjes Wilma
ah weer een blog van je ontdekt :) Wat een heerlijke kamer heb je voor de knutsel! Nu even verder kijken op je blog :)

Populaire posts