Vakantie

Het is zeer rustig op mijn blog, dat komt omdat ik vakantie heb. Onze vakantie bestaat meestal uit: huis aanpakken ( niet dat het zo'n zooi is maar wij houden wel van veranderen) daar steken wij ons geld en onze tijd in en daar kun je dan weer lekker lang van genieten. Nu is het meestal wel zo dat wij aan het eind van onze vakantie toe zijn aan vakantie ;-). Maar ik heb me gisteren toch even een klein beetje tijd gegund om een kaart te maken. Het gek op Copicblog is weer nieuw leven ingeblazen en daar hebben we een challenge voor bedacht in paarstinten, je hebt een maand de tijd om een project in te sturen dus ik heb er ook eentje gemaakt. Uiteraard ding ik niet mee naar de prijzen maar deze kaart is meer ter inspiratie voor anderen. Dus heb je na het zien  van mijn kaart wel zin om mee te doen ga dan even op het Copicblog kijken. Hoe ik de achtergrond heb gemaakt ga ik binnenkort op het Copicblog uitleggen.

De kaart die ik heb gemaakt ter inspiratie voor de Challenge, wil je alle inzendingen zien ga dan op onze Copichyves kijken.


VOOR Hardhouten deuren die nog veel mensen mooi vonden maar ik echt afschuwelijk
En dat licht mosterd/geel/beige tja was het ook alweer voor een kleur.
Na grijs en wit er moet natuurlijk nog veel gebeuren om weer sfeer te creƫren maar dat komt vanzelf.


VOOR hier stond onze jukebox die nu een nieuwe eigenaar heeft gevonden.
NA de fotogalerij

Reacties

Hij is mooi geworden, vooral die paarse hotfix-steentjes komen goed tot hun recht.
als eerste een fijne vakantie meis
het ziet er schitterend uit zo
veel rustiger vind ik
geniet nog lekker van je vakantie
en je kaartje is prachtig mooi
liefs angelique
Diane zei…
Zo jullie zijn lekker bezig geweest. Je kaart is ook weer erg origineel.

Groetjes,
Diane
Hi Agitte,

Leuke kaart en wow, jullie zijn lekker bezig geweest, zeg! Ik vind grijs een erg mooie kleur, voor de muren, ziet er super uit!!

Groetjes,
Wendy

Populaire posts