En de winnaars zijn ??????????
Gisteren bij jullie ook zo'n feestje geweest? Hier in ieder geval wel we hadden 20 man binnen zitten, de kroonluchter heeft een aardige tik opgelopen en hangt nu scheef aan het plafond maar dat mocht de pret niet drukken. Vandaag is het weer een beetje feest want ik mag de eerste winnaars van de candy trekken en dit zijn geworden.
Er ging iets fout met het vorige berichtje dus heb ik maar een andere generator genomen, wist ik veel dat hij het pas ging doen op het moment dat hij gepubliceerd was (HIHI). Deze werkte bij mij wel gelukkig.


Random Integer Generator
Here are your random numbers:
86 63 
Timestamp: 2010-07-03 13:37:03 UTCNummer 86 Sigrid V
Nummer 63 Wilma M
Ik wil de gelukkige winnaars feliciteren met hun prijs. Het duurt nog wel een weekje voordat ik jullie je prijs kan toesturen. Wat jullie krijgen is voor jullie een vraag voor mij een weet. Dat zien jullie pas als je het pakketje thuis krijgen. Sturen jullie je mailadres even door.


Reacties

Petra zei…
Hoi Agitte,

Helaas kan ik niet zien welke dames de gelukkige winnaars zijn geworden.

Liefs Petra
Janneke zei…
Hihi nee ik ook niet ;-)
Als je de nummers hebt ingevuld, dan moet je op generate drukken en dan zie je het nummertje die heeft gewonnen
Hi Agitte,

Ja zeker, een heerlijk feestje gisteren! Blij dat je er ook zo van genoten hebt!
De winnaars, van harte gefeliciteerd!!

Groetjes,
Wendy
Van harte gefeliciteerd Sigrid en Wilma! Groetjes Marianne
hier was het ook feest meis, op hj heb ik de tussen stand en eind stand goed geraden, van Ingrid-HH krijg ik een leuke attentie opgestuurd, dus dubbel feest, hihihihihihihi
meiden gefeliciteerd ik ben wel aggie wat jullie winnen, LOL
liefs angelique
Anke zei…
Winnaars, gefeliciteerd!
Nog een vraagje voor Agitte:
Kun je niet meedoen als je zelf geen blog hebt? Want dan kun je niet via Mister Linky iets invullen omdat je dan dus geen eigen url hebt.
Uit de spelregels begreep ik dat het wel mogelijk moest zijn. Hoe?
Groeten,
Anke
Unknown zei…
Proficiat winnaars!!
Unknown zei…
Ja hoor Anke je kunt wel meedoen hoor ik tel gewoon door. Degene die geen blog hebben schrijf ik op en die tel ik er dan uiteindelijk bij het enige is dat jullie geen vast nummer hebben.
Snap je hem?
Humartine zei…
Dames van Harte Gefeliciteerd met jullie mooie prijs , gr humartine
Ha Agitte,
De winnaars wil ik van harte feliciteren! Laat ik er nou 1 nummertje naast zitten met nummer 64! Dat heb ik nou altijd. Bij de Art Specially foto sta ik er ook altijd NAAST!
Wat jammer nou toch!!!
Wilma zei…
Joepie! Ik heb gewonnen! Wat spannend! Agitte, je hebt al een mailtje ontvangen met mijn gegevens. En dames, dank jullie wel voor de felicitaties!

Populaire posts