Nieuw boekje

Daar is hij dan, de cover van mijn nieuwe boekje, vanaf zaterdag te koop op het ARTSpecially event. Als je het boekje daar koopt krijg je er alleen in het weekend een mooie stempel bij. Dit is ook een kleine sneak peak van de stempellap die we gaan verkopen voor het goede doel KNGF Geleidehonden. De lap heb ik grotendeels voor mijn boekje gebruikt. De templates (Staan er maandagavond op) die in het boekje staan kun je op mijn blog downloaden, ga dan naar het tabblad templates, daar staan ze. Ik zou het wel leuk vinden als je een berichtje achterlaat als je deze gaat gebruiken, en natuurlijk ben ik nieuwsgierig wat jij er dan gemaakt hebt. Voor de Brabanders onder ons, hou het Brabants dagblad de komende dagen in de gaten, vanmorgen is hier iemand geweest voor een interview. Zo ga nu nog de laatste templates maken, voordat ik ga inpakken voor het event.

Fijne avond.
Groetjes Agitte

Reacties

Godelieve zei…
Gefeliciteerd Agitte! Ongetwijfeld weer een prachtig boekje!
Anoniem zei…
Geweldige titel ... dekt de lading precies! Tot gauw
Bonnette
Elizabeth zei…
Ik denk weer een prachtig boekje!! Kijk er zaterdag beslist even naar.
De clearstamps van Mo(wel al een oudere serie digi's) zijn o.a. verkrijgbaar bij www.cutestampsandcards.nl en www.hobbystempels.nl
Ws. heeft iemand op de beurs ze ook wel bij zich.
Groetjes,
Elizabeth
Unknown zei…
Ja ja, daar-is-t-ie dan! Wil 'm snel zien :-) En de krant apart houden voor me hè? Want ook al zijn we brabo's we lezen de Telegraaf... afvallig hè?
Liefs, Ira
Elizabeth zei…
Er is nog een verrassing opkomst bij Mo over stempels!! Zie link onderstaand bericht.

http://digitalpenciltoo.blogspot.com/2010/04/did-you-hear-news.html
Hij is weer erg leuk
Erna zei…
Hoi Agitte,

Ik laat ook even een reactie bij jou achter heb het bij Nicole en Diny ook even gedaan dus mag jou zeker niet overslaan.
Ik ben ook gelijk volger geworden bij je maar zoals ik al zei op de beurs slecht in reacties geven hoor. Je zal misschien niet gelijk weten wie ik ben ik was die miep klep bij Creabest. Ik hoop dat jullie ook allemaal weer helemaal opgefrist zijn na de beurs ( Dorothé ook natuurlijk ) wens jullie veel succes met alles en wie weet zien we mekaar nog is.

Groetjes Erna
Karin zei…
Tof Agitte! Deze hoord natuurlijk ook bij mn verzameling. Waar kunnen we hem kopen?? (helaas kon ik niet naar zeist :( )

Liefs, karin
ps; waar geef jij de copic cursussen?

Populaire posts