Zo na maanden zijn we zo ver om het resultaat te laten zien van onze tuin. Er moeten nog een paar hele kleine dingetjes aan gebeuren maar ik wilde toch graag het resultaat laten zien.
Onze loungehoek waar het heerlijk toeven is .


Vanaf de achterkant gezien naar onze overkapping waar we vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar kunnen zitten. De waterloop gaat op de verlichting aan maar die wordt nog omgezet .


De tekst die boven de waterpartij hangt.


Overzicht vanaf de bar


De buxusblokken op voorgrond moeten nog een beetje in vorm komen en er moeten er nog een paar in, deze zijn namelijk overgeplaatst uit onze oude tuin en dan gaat er nog wel eens eentje kapot.


De stookplek en achter de Taxushaag hebben we de jacuzzi zitten.


Onze bar daar komt nog een zeildoek boven maar die is in de bestelling en dan zijn we echt helemaal klaar.


Overzicht over onze waterpartij, nee er zitten geen vissen in.


Deze potten staan aan de zijkant van ons huis maar vanonder de overkapping kunnen wij ze mooi zien staan.


Deze potten staan ook bij de voordeur daar zaten hele mooie bomen in maar helaas hebben die het niet gered dus maar even een paar mooie hortensia's gehaald bij de kweker hier.
Onvoorstelbaar die heeft een half miljoen hortensia's staan.
***

Raymon, Bryan vrienden van onze Mike hebben dit gerealiseerd, samen met onze zoon (die er ook de nodige uurtjes in heeft gestoken) kunnen ze trots zijn op dit prachtige stukje werk.
Mochten jullie nu ook de kriebels krijgen en zo'n mooie tuin willen hebben kijk dan even de site van Raymon. En ook even naar de site op zich kijken want die is weer door onze Mike gemaakt (lees hier een trotse moeder :-)

Reacties

Christianne zei…
Wat een chique tuin! Hij is mooi geworden. Dat wordt genieten volgens mij.
Anoniem zei…
Wauw, dat is gaaf geworden zeg! Dat zal heerlijk vertoeven zijn in die tuin :)

Groetjes,
Monique
Ilona zei…
Sodejuu!!! Wat een giganties mooie tuin is dat geworden! Het is maar goed dat jullie zo'n grote waterpartij hebben, dan valt al dat gekwijl van mij niet op ;-) at ordt echt genieten deze zomer!

Groetjes,
Stempelona
Ilona zei…
Sodejuu, wat een gave tuin!!! Het is maar goed dat je zo'n flinke waterpartij hebt, dan valt mijn gekwijl niet zo op ;-) Dat wordt vakantie in eigen tuin. Heel veel plezier ervan, maar dat zit wel snor hè...

Groetjes,

Stempelona

Populaire posts